Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Перша седмиця Великого посту.

18 березня 2024 року, у понеділок першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського було звершено Велике повечір’я, на якому була прочитана перша частина Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

 

Читання канону звершив клірик парафії прот. Олександр Кошілка.

 

ЧИТАННЯ ДРУГОЇ ЧАСТИНИ ВЕЛИКОГО ПОКАЯННОГО КАНОНУ ПРП. АНДРІЯ КРИТСЬКОГО

19 березня 2024 року, у вівторок першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського було звершено Велике повечір’я, на якому була прочитана друга частина Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

 

Читання канону звершив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

 

ЛІТУРГІЯ ПЕРЕДОСВЯЧЕНИХ ДАРІВ

20 березня 2024 року, у середу першої седмиці Великого посту, на парафії преподобного Сергія Радонезького була звершена Літургія Передосвячених Дарів. Перед початком Літургії були звершені Утреня, Часи, Зображальні та Вечірня.

Богослужіння в храмі преподобного Сергія Радонезького очолив клірик парафії прот. Константин Вовченко у співслужінні духовенства храму.

 

ЧИТАННЯ ТРЕТЬОЇ ЧАСТИНИ ВЕЛИКОГО ПОКАЯННОГО КАНОНУ ПРП. АНДРІЯ КРИТСЬКОГО

20 березня 2024 року, у середу першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського було звершено Велике повечір’я, на якому була прочитана третя частина Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

 

Читання канону звершив клірик парафії прот. Миколай Скрижалін.

 

ЧИТАННЯ ЧЕТВЕРТОЇ ЧАСТИНИ ВЕЛИКОГО ПОКАЯННОГО КАНОНУ ПРП. АНДРІЯ КРИТСЬКОГО

21 березня 2024 року, у четвер першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського було звершено Велике повечір’я, на якому була прочитана четверта частина Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

 

Читання канону звершив клірик парафії прот. Константин Вовченко.

 

ЛІТУРГІЯ ПЕРЕДОСВЯЧЕНИХ ДАРІВ

22-го березня 2024 року, у п'ятницю першої седмиці Великого посту, на парафії преподобного Сергія Радонезького була звершена Літургія Передосвячених Дарів. Перед початком Літургії були звершені Утреня, Часи, Зображальні та Вечірня.

Богослужіння в храмі преподобного Сергія Радонезького очолив Високопреосвященніший Філарет, митрополит Львівський і Галицький у співслужінні духовенства храму.

 

Після заамвонної молитви, був звершений молебень з читанням канону святому великомученику Феодору Тирону. Наприкінці молебню відбулось освячення колива.

 

БОЖЕСТВЕННА ЛІТУРГІЯ У СУБОТУ ПЕРШОЇ СЕДМИЦІ ВЕЛИКОГО ПОСТУ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ВМЧ. ФЕОДОРА ТИРОНА ТА 40-А МУЧЕНИКІВ СЕВАСТІЙСЬКИХ

23 березня 2024 року, у суботу першої седмиці Великого посту, день пам’яті великомученика Феодора Тирона та 40-а мучеників Севастійських, в храмі на честь благовірного князя Олександра Невського була звершена Божественна літургія.

Богослужіння очолив Високопреосвященніший Філарет, митрополит Львівський і Галицький.

Під час Літургії були піднесені прохання про мир в Україні.