Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Поминальна субота 4-ї седмиці Великого посту

 

26 березня 2017 року, в батьківську поминальну суботу четвертої седмиці Великого Посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія, яку очолив прот.Костянтин Вовченко.

Детально...

 

Чин Пасії в храмі прп. Сергія Радонезького звершив єпископ Васильківський Миколай

 

19 березня 2017 року, у Неділю Хрестопоклонну, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив чин Пасії з читанням акафісту Божественним Страстям Христовим в храмі на честь преподобного Сергія Радонезького.

Детально...

 

Неділя Хрестопоклонна

 

19 березня 2017 року, у Неділю Хрестопоклонну, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Напередодні ввечері, в храмі було звершено всенічне бдіння з виносом Чесного і Животворящого Хреста Господнього.

Детально...

 

Неділя 2-а Великого посту

 

 

12 березня 2017 року, в неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт.Григорія Палами, Собор всіх преподобних Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Протоиерей Ярослав Шовкеник молитвенно отметил 39-летие

 

 

9 марта 2017 года, в день памяти первого и второго обретения главы пророка и предтечи Господнего Иоанна Крестителя, в нижнем храме в честь блгв.кн.Александра Невского главного соборного храма прихода была отслужена Литургия Преждеосвященных Даров.

Детально...

 

Торжество Православия

 

5 марта 2017 года, в первое воскресенье Великого поста, Православная Церковь совершает чин Торжества Православия, установленный в память об окончательной победе над всеми ересями, возмущавшими Православную Церковь, и особенно над последней из них – иконоборческой, осужденной на Седьмом Вселенском Соборе в 787 году.

 

Детально...