Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Батьківська поминальна субота.

 

13-го квітня, в день батьківської поминальної суботи, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського була звершена заупокійна поминальна Літургія.

 

Детально...

 

Батьківська поминальна субота.

30-го березня, в день батьківської поминальної суботи, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського була звершена заупокійна поминальна Літургія.

Детально...

 

БОГОСЛУЖІННЯ В ДЕНЬ СВЯТА БЛАГОВІЩЕННЯ ТА НЕДІЛЮ ХРЕСТОПОКЛОННУ

7 квітня 2023 року, у день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці і неділю Хрестопоклонну, в храмі на честь преподобного Сергія Радонезького була звершена святкова Божественна літургія.

Детально...

 

НЕДІЛЯ ДРУГА ВЕЛИКОГО ПОСТУ, ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ СОБОРУ ВСІХ ПРЕПОДОБНИХ ОТЦІВ КИЄВО-ПЕЧЕРСЬКИХ ТА СВЯТИТЕЛЯ ГРИГОРІЯ ПАЛАМИ

31-го березня, в неділю другу Великого посту, дня пам’яті Собору всіх преподобних отців Києво-Печерських та святителя Григорія Палами, в храмі преподобного Сергія Радонезького була звершена Божественна Літургія. 

Детально...

 

БОГОСЛУЖІННЯ У НЕДІЛЮ ТОРЖЕСТВА ПРАВОСЛАВ’Я

24 березня 2024 року,у Неділю першу Великого посту, Торжество Православ’я в храмі преподобного Сергія Радонезького була звершена Божественна літургія.

Детально...

 

ПРОЩЕНА НЕДІЛЯ, СПОГАД ВИГНАННЯ АДАМА З РАЮ

17 березня 2024 року, у Прощену неділю, спогад вигнання Адама з Раю в храмі преподобного Сергія Радонезького була звершена Божественна літургія.

Детально...