Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Недільна школа провела спортивне свято під назвою День мужності

 

20 жовтня 2019 року, недільна школа провела спортивне свято під назвою День мужності.

Детально...

 

Неділя 18-та після П'ятидесятниці

 

20 жовтня 2019 року, у Неділю 18-ту після П’ятидесятниці, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

 

Детально...

 

Свято Покрову Пресвятої Богородиці

 

14 жовтня 2019 року, у день свята Покрову Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив клірик храму протоієрей Констянтин Вовченко.

Детально...

 

В день пам'яті преподобного Сергія Радонезького Літургію на парафії звершив митрополит Філарет

 

8 жовтня 2019 року, в день преставлення преподобного Сергія, ігумена Радонезького, митрополит Львівський і Галицький Філарет очолив святкове Богослужіння в нижньому храмі на честь блгв.князя Олександра Невского головного храму парафії преподобного Сергія Радонезького міста Києва.

Детально...

 

Неділя 16-та після П'ятидесятниці

 

6 жовтня 2019 року, у Неділю 16-ту після П’ятидесятниці, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського, яку очолив настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник. Ввечері був звершений молебень з акафістом перед іконою і часткою мощей блгв.князя Олександра Невського.

 

Детально...

 

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ ДО ЦЕРКОВНОЇ КРАМНИЦІ!

Детально...