Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя 21-та після П'ятидесятниці

 

3 листопада 2019 року, у Неділю 21-ту після П’ятидесятниці, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Димитріївська поминальна субота

 

2 листопада 2019 року, в Димитріївську поминальну суботу, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія та панахида.

Детально...

 

Недільна школа провела спортивне свято під назвою День мужності

 

20 жовтня 2019 року, недільна школа провела спортивне свято під назвою День мужності.

Детально...

 

Неділя 18-та після П'ятидесятниці

 

20 жовтня 2019 року, у Неділю 18-ту після П’ятидесятниці, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

 

Детально...

 

Свято Покрову Пресвятої Богородиці

 

14 жовтня 2019 року, у день свята Покрову Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив клірик храму протоієрей Констянтин Вовченко.

Детально...

 

В день пам'яті преподобного Сергія Радонезького Літургію на парафії звершив митрополит Філарет

 

8 жовтня 2019 року, в день преставлення преподобного Сергія, ігумена Радонезького, митрополит Львівський і Галицький Філарет очолив святкове Богослужіння в нижньому храмі на честь блгв.князя Олександра Невского головного храму парафії преподобного Сергія Радонезького міста Києва.

Детально...