Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Парафія прп.Сергія Радонезького передала продуктові пакети нужденним Солом'янської районної організації ветеранів

19 квітня 2018 року, клірик храму прп.Сергія Радонезького протоієрей Констянтин Вовченко передав від парафії 30 продуктових пакетів (Соняшникова олія, крупи, борошно, цукор, цукерки, печиво і чай) та 30 пасок виробництва власної певарні для 30 лежачих тяжкохворих, самотніх, пенсіонерів Солом'янської районної організації ветеранів м.Києва.

Детально...

 

Солом'янське благочиння передало допомогу в Київський психоневрологічний диспансер та воїнам у зону АТО

 

9 квітня 2018 року, клірик Солом'янського благочиння прот.Констянтин Вовченко передав 150 пасок і 3 ящики яєць у Синодальний відділ УПЦ по взаємодії зі Збройних cіламі та іншімі військовімі формуваннями України для воїнів в зоні АТО.

 

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння привітав хворих та мед.персонал центру дитячої кардіології та кардіохірургії зі святом Пасхи

 

8 квітня 2018 року, в день Світлого Христового Воскресіння, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Олександр Кошилка відвідав Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (по вул.Чорновола 28/1 та вул.Мельникова 24).

Детально...

 

Клірик храму прп. Сергія Радонезького відвідав Солом'янський центр Ветеранів

 

6 квітня 2018 року, напередодні свята Воскресіння Христового, клірик храму прп. Сергія Радонезького протоієрей Костянтин Вовченко відвідав Солом'янський центр Ветеранів.

 

Детально...

 

Відбулися соборна Літургія та спільне говіння духовенства Солом’янського благочиння Києва

 

21 березня 2018 року, у середу 5-ї седмиці Великого посту з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь Преображення Господнього Солом’янського благочиння міста Києва.

Детально...

 

Настоятель та хор Свято-Пантелеімонівського храму взяли участь у Різдвяному фестивалі "Коляда у Київському Єрусалимі"

 

21 січня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в Інституті міжнародних відносин, відбувся Різдвяний фестиваль "Коляда у Київському Єрусалимі".

Детально...