Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

У Києві відкриється православна школа

У Києві 1 вересня 2022 року відкриється перша українська православна школа "Trinity". Тут діти з православних сімей здобудуть фундаментальну базову освіту з 1 до 9 класу, а в перспективі – з 1 до 12 класу.

Освітню установу заснували ініціативні православні християни з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Мета закладу – об'єднати методи класиків педагогіки, таких як К.Д. Ушинський, В.А. Сухомлинський, А.С. Макаренко, і новітні психолого-педагогічні технології, і водночас створити у школі комфортну сімейну атмосферу. Освітній комплекс складається зі школи, розташованої в Солом'янському районі Києва в окремій будівлі площею 5 000 кв. метрів, діючого православного дитячого садка та власного табору відпочинку під Києвом.

У новій школі вже оголосили набір педагогів молодших класів. Від вчителів, яким пропонують працювати у дружньому колективі, вимагається володіння високими моральними якостями, крім того, вони мають розділяти цінності православ'я.

«Trinity School – увібрала найкращі традиції класичного світського та православного виховання, розвитку особистості дитини та її професійних компетенцій», – кажуть творці установи.

Дізнатися усю докладну інформацію про роботу православної школи можна на сторінці закладу у Фейсбуці.